29 Aralık 2011 Perşembe

Van için Örüyoruz


Evet doğru duydunuz, Van için örüyoruz! Çocuklar ve bebekler için atkılar, bereler, hırkalar örüyoruz. Çocuklar ve bebekler için örmek çok daha kısa sürede olacağından ve tabii en çok korunmaya onları ihtiyacı olacağından, öncelik onların.
Ördükleriniz, 112 acilde çalışan Van'da gönüllü olarak çalışan arkadaşlarımıza gidiyor. Böylece içimiz rahat, gönlümüz ferah oluyor (:
Hadi bakalım, alın yününüzü şişinizi, bir sürü şey örün! "Ama ben öremiyorum ki" demeyin, annenizi, teyzenizi taciz edin. Ben öyle yaptım ^^

Daha fazla bilgi için; http://vanicinoruyoruz.com/


27 Aralık 2011 Salı

Okul Çantaları da Örgü Olabilir!








Geçenlerde nasıl bu bloga geldiğimi bile hatırlamıyorum ama bu harika çantaları gördüm. Blogun sahibi Fransız, Fransızca bilmediğim için çok fazla bilgi toplayamadım ama sizlerle paylaşmadan edemedim. 
Blog şu http://isabellekessedjian.blogspot.com/, bir girip bakın çok tatlı şeyler var. Özellikle tahta tığlar çok şeker değil mi?

22 Aralık 2011 Perşembe

Hayvan gibi Sergi!

Bütün gelirlerinin hayvan barınaklarına yardım olarak gidecek bir serginin duyurusunu yapmak istedim size. Neredeyse 30 kişilik bir ekipten çıkma sergi, 12 Ocak'ta Galeri Milk'te olacak. İsim listesini yazmıyorum çünkü sürekli güncelleniyor. Sanatçılarımızın ilgisi şahane (:




Bütün gelirler barınakların tıbbi ve mama eksikleri için kullanılacak. Detaylara şurada ulaşabilirsiniz; http://www.facebook.com/events/174899935942440/

O 30 kişilik ekipte ben de varım, 12 Ocak'ta saat 7'de açılışımıza bekleriz!