27 Nisan 2010 Salı

Uykuçocuk


Birkaç ay önce bir arkadaşımdan mail geldi. Bir blog göndermiş, beğeneceğimi tahmin etmiş. Hemen baktım, yapılanlara hayran kalmamdan hemen sonra şu yazıyı okudum;

"Uykuçocuk broşları ''pıt'' ''puf'' ''pırt'' diye bir sesle birdenbire ortaya çıkıverirler... İlk belirdikleri yerde kendisine konucak bir yaka bulup ,bu defa ''pılıp'' diye bir sesle mutluluklarını belli ederler... Yapıştıklarının yakasını bırakmamak, arada sırada kulaklarına olur olmaz şeyler fısıldayıp kafa karıştırmak, ve daha tam olarak bilinmeyen bir takım zibidice huylara sahiptirler... Küçük ve zararsız dikenleri vardır, umursanmadıklarını hissederlerse batırıp ısırabilirler,her zaman bütün ilginin kendilerinin üstünde olmasını isterler…Tüm bu kaprislerine rağmen yumuşacık ve pofudukturlar… Uykucocuk broşları her şey bi yana çok uykucudurlar ve uykuları geldiğinde keselerinin içine rahatça kıvrılmak isterler… İyi uykular…"








Tasarımlarında sürekli İstanbul hissediliyor, nihayet hem kendimize özgü hem de bu kadar yaratıcı şeyler çıkması çok sevindirici. Farklı teknikler kullanmış Uykuçocuk, bazen dikmiş bazen boyamış.
Benim gibi uykuyu seven birisini Uykuçocuk broşlarını nasıl sevmez! Bu farklı tasarımlar yakanızda olsun istiyorsanız, bloguna girip sipariş vermeniz mümkün. Hepsinden sadece birer tane yapıyor, en üstteki bisikleti kaçırmaktan ne kadar üzgünüm bilemezsiniz.

Ama yok o sondaki balon benim olacak!

0 yorum:

Yorum Gönder