4 Aralık 2009 Cuma

Miyum!

Merhaba!

Beni tanıyan bilir, büyüyüp kocaman olmama rağmen oyuncak sevdamdan asla vazgeçemedim. Vazgeçmek de istemedim. Seviyorum oyuncakları, hem de her türlüsünü.
Küçükken istediğim bir oyuncağı almadığı için, annemi bütün alışveriş merkezine şikayet ettiğim zamanlar vardı. Ama o zamanlar bile oyuncak denen hadisenin bu kadar sınırsız bir şey olduğundan habersizmişim...
Büyüdüm tabii bir miktar, öğrendim bazılarını. Sonra doyamadım, yapmaya da başladım.
Şimdi her türlüsüne ilgim var. Vinylinden keçesine, kağıdından resinine ayırmıyorum hiçbirini. Her türlüsüne ayrı bayılıyorum, gün geçtikçe bir kısmına ağzım açık kalıyor (: Aynı şeyler el yapımı olan herhangi bir şey için de geçerli.
Her gün yeni bir şahaneyle karşılaşıyorum. Artık onları saklamaktan bilgisayarımda yer kalmadı. Bir bakıma bu yüzden açılıyo Miyum (: Bir de fark ettim ki bütün oyuncak türlerini kapsayan Türkçe bir blog yok. Varsa da ben göremedim.

O zaman yavaş yavaş küçük bir oyuncak database'i oluşturmaya başlayabiliriz sanki?

Sevgiler,

Baş Çocuk Ezgi (:

4 yorum:

zeynepalpay dedi ki...

Tebrik ederim, harika bir blog. Hemen haberini yapıyorum :)

εzgi dedi ki...

yubbié! ^^

beyhan dedi ki...

ben de rastlamamistim daha önce türkçe böyle bir siteye. bir dolap kitap tan duydum calismalarini ve son bir saattir ne kadar websiten varsa hepsini inceliyorum :) eline saglik, hepsi icin..

εzgi dedi ki...

çok teşekkürler beyhan (:

Yorum Gönder