6 Aralık 2009 Pazar

Needle Felt

Needle Felt, keçeyle ilgilenmeye başladıktan sonra keşvettiğim bir şey oldu. Çok zor olduğunu sanıyordum ama sanırım o denli de zor değil, daha hiç denemedim ama en yakın zamanda malzemelerini alıp deneyeceğim Gördüğüm her şey çok iştah açıcı çünkü.


Etsy (ki bu blogda Etsy hakkında bol bol serzenişlerimi duyucaksınız) needle felt konusundan çok doyurucu. İnanılmaz şeker şeyler var. Bu üstteki ilk işi yapan insanın dükkanı şurada. Dükkanında şu an hiçbir şey yok ama 2010'da tekrar açacakmış, sanırım stok yapıyor.
Diğer yumurta kafalı ailelere de bundan ulaşabilirsiniz. Vicky adında needle felt'e aşık olmuş bir kadın yapıyor. Dükkanının ismi de asherjasper. İnanılmaz tatlı işler yapıyor.

Bu hanımefendiyi ve Iphone'u da dolanırken buldum. İkisi de çok çok başarılılar. Needle felti her zaman oyuncak yapmak için kullanmıyorlar, bazen de aksesuarlar, tablolar yapıyorlar. Hatta bazıları ayakkabıların üstüne desenler ya da kıyafetlerine küçük motifler ekleyebiliyor. Yastıkları da mevcut gördüğüm örnekler arasında. Aşağıdaki iki örneği satın almak isterseniz, bir şuraya bir buraya (:

Son olarak taptığım ve blogumda sizi karşılayan domuzlar var. Ben hayatımda bunlar kadar şapşal bunlar kadar şeker bir şey görmedim, hepsini mümkünse kırp kırp yemek istiyorum.

Bu tatlı domuzları almak için de yine Etsy'de KitLane adlı dükkanı ziyaret etmeniz gerekiyor.

3 yorum:

nazo dedi ki...

Çok eğlenceli :)) iyi ki açtın bu blogu Ezgi, bayılıyorum ben de oyuncağın her türlüsüne kocaman bir çocuk olarak :)

lunchweek dedi ki...

Süperb!

εzgi dedi ki...

hehe teşekkürler! senden de bahsedicem (:

Yorum Gönder