5 Aralık 2009 Cumartesi

Yumusak Hafıza Oyunu

Bu harika fikri görür görmez şu cümleyi kurdum "Ben de çocuğuma el emeği Hafıza Kart'ları yapıcam! Bu fikrin sahibi Chez Beeper Bebe adlı blogun sahibi Holly Keller. Blogundan başka bir zaman bahsedeceğim ama öncelikle şu oyundan bahsedeyim.





Sahip olduğum şeyleri kişiselleştirmek (büyük ihtimalle bundan sonra bu kelimeyi customize olarak kullanacağım) en sevdiğim şeylerden biridir. İnsan çocuğu için neden yapmasın ki aynı şeyi? Küçük vahşiler için yırtılmaz bir oyun olmuş olur (: Başka bir güzelliği de büyüyene kadar saklayabileceğiniz hatta belki de çocuğunuzu da yapımına ortak edebileceğiniz bir şey bu yumuşak hafıza kartları. Kendi keserek el becerisini geliştirirken, siz de ona kocaman bir insan olduğunda gösterebileceğiniz bir hediye vermiş olursunuz. Kim bilir aynı oyunu o da kendi çocuğuyla oynamak ister belki...





Holly Keller'ın yaptığı her şeye bayılıyorum zaten, çok çeşitli ve hepsi çok şeker. Hem de blogunda yaptıklarının kalıplarını da veriyor.

Eğer üşenmem yaparım diyorsanız buradan template'ni indirmek mümkün, ha üşenirim ben satın alıcam derseniz dükkanı da şurada. Son olarak da diğer işlerini kendi ağzından dinlemenizi ve de bakmanızı tavsiye ederim, kadının yetenekleri çeşit çeşit çünkü.

http://chezbeeperbebe.blogspot.com/

2 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

Çok güzel, ben de yapmak isterim bebeğime

εzgi dedi ki...

(:

Yorum Gönder